maanantai 5. kesäkuuta 2017

Järvimaisemia ja kahvia Suninsalmella

Suninsalmen silta Lehtimäellä

Ähtärinjärveä sillalta kuvattuna
Kukkakuvat hankalasti sillankaiteen alta kumarrellen otettujaKahvit Suninsalmen pizzeria-kahvilan terassilla

Terassilta sillan suuntaan otettu kuva. Oikealla näkyisi kyllä enemmänkin järveä.

Kahvila Suninsalmi
Tämä postaus kuuluisi ehkä luontokuvablogiini, mutta olen tainnut vähän kyllästyä siihen. Tänne saa vapaammin laittaa sekalaista juttua... vaikka aika huonossa hapessahan tämäkin blogi on koko ajan ollut.

Joka tapauksessa eilen kävimme Lehtimäen Suninsalmella, josta kuvat on otettu. Joskus menemme sinne kahville, joskus pizzalle. Ja hyvällä säällä on kiva käydä rannassa ja ehkä ottaa kuviakin.

Täällä päinhän ei muualla olekaan vastaavia siltoja järvien yli ja salmia, kuten ihanassa Järvi-Suomessa (joka on kylläkin lähellä). Mutta onhan tämäkin edes Pohjanmaan järviseutua, joten löytyypä yksi tällainen salmi eli Suninsalmi. Siellä on todella kaunista, ja tuo Ähtärinjärvi on iso järvi.

Nyt olikin jo ihanan "kesäistä", oli jopa 15 astetta "lämmintä", mikä olikin täksi kesäksi ihan oikeasti lämmin! Kyllä terassilla vähän kylmä tuulikin puhalteli, mutta aika kivaa oli juoda kahvit ulkona ja ihailla järvimaisemaa. Melkein ensimmäistä kertaa tänä kesänä minullekin tuli kesäfiilis! Että ehkä se tästä kesäksi muuttuu? Vaikka muuten on huolia ja ankeitakin fiiliksiä tällä hetkellä, mutta onneksi on kesä :)

2 kommenttia:

  1. Niin kauniita kesäkuvia!! Tuo vesi on elementtinä jotenkin niin kaunis ja rauhoittava:) Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! En ollut käynyt täällä blogissa pitkään aikaan, joten nyt vasta huomasin sen. Tuo Suninsalmi on kaunis paikka. Mukavaa kesän jatkoa sinullekin! :)

      Poista