tiistai 28. maaliskuuta 2017

Hääpäivän viettoa

Sunnuntaina oli hääpäivämme ja vietimme sitä tällä kertaa Seinäjoella. Söimme kiireettömästi Fransmannissa, ruoka  oli herkullista ja paikka oli tunnelmallinen - ainakin siihen asti, kun sinne saapui eräs kovin meluisa seurue. Mutta eipä sekään aivan kauheasti haitannut. Hyvä että heilläkin oli mukavaa.

Itse olen asunut maalla ja lisäksi kaukana kaikista kaupungeista nyt jo melkein seitsemän vuotta. Kun sitten pääsee edes Seinäjoelle, sekin piristää, vaikka en sitä oikein kaupunkina osaa pitää. Nimittäin meidän lähin kaupunkimme on Seinäjoki - ja sinnekin on tunnin matka! Joten aika syrjässä asumme eikä isoja kaupunkeja ole lähellä. Mutta siellä Fransmannissa tuli oma urbaani nuoruus mieleen, joten olihan se nostalgista :)

Tässäpä muutama kuva sieltä.


Pöytämme vierestä. En tiedä miksi en saanut tuota kynttilää näkymään tarkkana...

Leipä ja levite olivat todella herkullisia! Levitteessä oli ainakin oliiveja, en muista mitä muuta.

Mieheni söi lohta, minä jotain pippuribroileria ja valkosipuliperunoita.

Lopulta tämä oli melkein liiankin voimakkaasti maustettua, mutta hyvää.

Mieheni otti jälkiruuaksi suklaakakkua ja jäätelöä.


Itse en jaksanut syödä jälkiruokaa, joten otin kahvidrinkin, jossa oli Cointreauta ja kahvilikööriä. Minä kun en ajanut.... Se oli tosi herkullisen makuinen yhdistelmä. En juuri juo yleensä, mutta joskus juhlatilanteissa voin lasillisen ottaa jotain.

Lähtiessämme otin kuvan "sekavasta" kaupunkinäkymästä.
Kotimatkalla minun sitten alkoi tehdä mieli kakkua. Kaupasta löytyi tällainen minitäytekakku, joka maksoi vain 6,50 euroa!

Ja oli muuten tosi herkullista! Sen nimi oli "nakukakku", kun siinä ei ole tuon enempää kuorrutusta.

4 kommenttia:

 1. Onnea paljon.Mitä ihania herkkuja,nami.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Herkullinen päivä se kyllä oli :)

   Poista
 2. Kyllä hääpäivä on juhlinnan paikka! Ja piristäähän se muutenkin kun pääsee välillä kaupungissa käymääm. Meilläkin Joensuuhun menee noin tunti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hääpäivää kannattaa juhlia. Kaupunkireissut ovat aina maalaiselle piristävää tuuletusta. Vai on teilläkin yhtä pitkä matka kaupunkiin.

   Poista