keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Shoppailua ja maisemia

Eilinen päivä vierähti shoppailureissulla Töysän Tuurissa, joka on paikallinen ostosparatiisi. Siellähän on Suomen suurin kyläkauppa ja taitaa se olla jo Suomen suurin tavaratalokin? Ennen sinne lähtöä jouduin vähän aikaa odottelemaan kukkakaupan edessä ja otin tuon yllä olevan kuvan kukkakaupan yläkerran ikkunasta.

Matkalla ihailin aamuruskoa ja pilvisellä taivaalla näkyviä hienoja valoilmiöitä.
Ostokset tehtiin tässä kaupassa, jonka ovella nämä ale-mainokset olivat. Taustalla
legendaarinen Keskisen "kyläkauppa"
Sillalta ja purosta kuvia linkissä, jonka kerron tämän postauksen lopussa.

Oli pakko lähteä vaateostoksille, koska on tapahtunut vähän "kasvua ihmisenä" - tai ei niin vähääkään... joten monissa vanhoissa vaatteissani näytän aika masentavalta. En silti ostanut isompia vaatteita, koska aion laihtua, mutta panostin paremmin istuviin vaatteisiin. Ja heti näytin paljon paremmalta, ainakin omasta mielestäni, heh heh.... Ja ainahan uudet vaatteet piristävät!
Ruokakaupan puolella käydessämme tapasimme vielä pikku-Fiatiin ahtautuneen joulupukin poroineen ja asiaankuuluva lahjakasa auton katolla. Ja kotiin päin lähtiessä oli hieno auringonlasku.
Toisessa blogissani on reissun esteettisemmät ja suorastaan romanttiset kuvat - eli täällä http://greetingsfromnature.blogspot.fi/2017/01/winter-beauty-talven-kauneutta.html

4 kommenttia:

 1. Jonkun kerran on länsisuomen reissun yhteydessä poikettu tuolla Tuurissakin, mutta en oikein ole osannut tehdä ostoksia siellä. Ylipäänsä osaan paremmin ostoksiin paneutua jossain tutussa ympäristössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että on helpompi tehdä ostoksia tutussa paikassa. Minusta myös pienemmissä liikkeissä on helpompi asioida - tuolla Keskisellä tulee usein ostettua vain jotain pientä, vaikka tarjontaa olisi mielin määrin!

   Poista
 2. Onpa tullut tuolla Tuurissa käytyä aika monta kertaa. Viime kerrasta on nyt jo useampi vuosi mutta aikoinaan olen ostanut sieltä paljon vaatteita ja muuta kodin tavaraa.
  Kivan oloinen tämä uusi blogisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät tästä blogista. Vähän laiskasti olen tätä aloitellut, mutta eiköhän vähitellen tule postauksia :)

   Poista