torstai 19. tammikuuta 2017

Ihana ravintola ja kirjaostoksia

Eilen vietimme päivän Seinäjoella, mikä on maalaiselle aina piristävää, vaikka pikkukaupunkihan se vain on. Mutta monia piristäviä asioita sielläkin silti on. Sinne oli tullut ihana uusi ravintola, joka oli tosi tunnelmallinen ja myös ruoka oli herkullista. Paikan nimi oli kai Sininen paprika. Tässä  joitain kuvia sieltä:


Naisten vessan peili! Ihana! :) Valitettavasti vähän päälakeani tuli kuvaan mukaan...
Gourmet-elämysten jälkeen oli kiva kierrellä vähän kirpputoreilla ja tietysti kirjakaupassakin oli aivan pakko käydä - olihan kirja-ale ja kaikki. Viimeinen kuva kertoo päivän saldon. Ostin 15 kirjaa, joista yksi taitaa puuttua kuvasta. Niistä 13 ostin kirpputorilta ja ne maksoivat yhteensä vain noin 15 euroa - edullista oli! Nyt lukutoukalla on taas mukavat oltavat, kun myös kirjastosta on vino pino kirjoja lainassa.

4 kommenttia:

 1. Hieno reissu.Kyllä pikkukaupungitkin ovat ihania paikkoja.Seinäjoellakin olen käynnyt.Läpikulkumatkalla ja yhdet tangomarkkinat on siellä vietetty.Todella viihtyisä ravintola.Noita kirjoja on kiva lukea.Mukavaa torstita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta pikkukaupungeissakin on mukavaa. Sinne ravintolaan pitää mennä toistekin. Mukavaa torstaita sinullekin! :)

   Poista
 2. Sanoit juuri niin hyvin, että maalaiselle on piristävää, kun pääsee välillä kaupunkiin:) Mekin tänään kauppareissulla käytiin ja tuntui, että ihan kiva reissu oli, vaikka ei siinä mitään ihmeellistä ollut sinänsä. Sulla piisaa nyt ainakin muutamaksi päiväksi lukemista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pieni kauppareissukin voi piristää. Ja lukemista riittää kyllä muutamaksi viikoksikin! :) (Kun nimittäin kirjastostakin on varmaan tuon kasan verran kirjoja lainassa...)

   Poista